Главная Мой профиль Регистрация Выход Вход
Приветствую Вас Гость | RSS
Пятница
03.05.2024
19:12
... LETS GO :)
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 28

Яндекс.Погода
Rambler's Top100
Главная » 2007 » Ноябрь » 17 » Українські студенти отримають $100 стипендії?
Українські студенти отримають $100 стипендії?
12:24

У проекті Державного бюджету України на 2008 рік закладені кошти для підвищення стипендій студентам вищих учбових закладів до 530 грн. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві міністр освіти і науки України Станіслав Николаєнко.


За його словами, нова стипендія “буде в межах 100 доларів”. “Це проти того, що сьогодні наша стипендія десь приблизно до 40 доларів”, - додав міністр. В той же час, Николаєнко не зміг уточнити терміни підвищення стипендій.

“Я не можу сказати точно вам по термінах. Здається, з 1 вересня або жовтня передбачено за три квартали вийти на рівень 530 грн. Це закладено в проекті бюджету на 2008 рік в три етапи: там 206, потім 350 і 530 грн.”, - додав міністр.

Згідно матеріалам Міносвіти, розданим перед прес-конференцією, з 2008 р. заплановано підвищення стипендій: з 1 січня у вищих учбових закладах І-ІІ рівня акредитації - до 200 грн. ІІІ-ІV рівня акредитації - до 300 грн., в закладах ПТО - до 150 грн.; з 1 вересня у вищих учбових закладах І-ІІ рівня акредитації - 400 грн. ІІІ-ІV рівня акредитації - 530 грн., в закладах ПТО - 200 грн.

За інформацією Николаєнко, наступного року витрати на освіту планується збільшити до 56 млрд. грн. проти 42 млрд. цього року. Він також повідомив, що наступного року вартість навчання одного студента збільшиться до 9-10 тис., тоді як сьогодні вона складає приблизно 7 тис. грн.

Просмотров: 5868 | Добавил: univ | Рейтинг: 3.0/2 |
Всего комментариев: 151 2 »
15 DengizaimyPa  
0
Привет! Возник вопрос про <a href=https://dengizaimy.by/>деньги в долг на большой срок</a>? Предлагаем стабильный источник финансовой помощи. Вы можете получить средства в займ без избыточных вопросов и документов? Тогда обратитесь к нам! Мы предлагаем привлекательные условия кредитования, моментальное решение и обеспечение конфиденциальности. Не откладывайте свои планы и мечты, воспользуйтесь доступным предложением прямо сейчас!

14 Davidjen  
0
Dive into a world where youthful desires take center stage. This site showcases a user-friendly platform, meticulously organizing teen-oriented content into distinct categories. From innocent explorers to experienced nymphs, every taste is catered to. The platform's intuitive design allows for seamless navigation, ensuring you never miss a moment of the action. Whether you're seeking solo scenes, passionate encounters, or even more adventurous scenarios, the diverse range of <a href=https://bit.ly/48bhSPp>teen categories</a> guarantees satisfaction. Immerse yourself in the raw, unfiltered allure of youthful passion, all presented in a convenient, categorized format.

13 FuhCluthStoon  
0
знайшов лінк: http://srub-dizain.ru/articles/94-profilirovanniybrus - виробництво профільованого бруса ялина
і мені захотілося побудувати будинок бабусі ! Мені якраз хотілося купити товстий профільований брус . Загалом пройшовши туди і поперся до них на виробництво ! Там зовсім все професійно зроблене і профільований брус від виробника не важко прикупити . Всьому цій події супроводжувала важка навігація ресурсу , яку не міг не виявити .Круто звичайно те, що це виробник профільованого бруса - але але свій сайт могли б і краще забабахати.

12 Averyan5809  
0
Кіно розповідає про те , як познайомилися два чоловіки і по вуха закохалися .
 
кінокартина починається тим , що вони вперше побачили один одного , плаваючи на човнах в парку врізалися один в одного .
 
чоловік повертаючись з роботи побачив страшну аварію в тунелі , він вирішив допомогти , а проїжджав Порш на великій швидкості протаранив авто і збив йогоhttp://stunningstocks-review.com/ - .

Він помирає , а дружина намагається з цим змиритися .
 
після цього починається сюжет про життя після смерті .
 
В кінці картини хлопчик і дівчинка плавають на човні в парку відпочинку .
 
Кіно з'явився десь в 2003-2004 рр. ..
 
хочу подивитися фільм ще разочок .

11 Lena2168  
0
Добрий час доби! Що краще купити , Ноутбук , або планшетний комп'ютер , ілі00 нетбук ? Мені треба для роботи . З одного боку нетбук компактніше , а з іншого ноутбук швидшеhttp://tech-cold.net/ - ...
Що краще . Якщо можна , з конкретними прикладами .

10 sarGraraNom  
0
здесь на официальном ресурсе http://kozhmaster.ru/ - http://kozhmaster.ru/ вы можете заказать http://kozhmaster.ru/shop/CID_36_rhyme.html - чехол для htc rhyme. у нас высокий стаж , кроме этого сотни заказчиков счатливы сотрудничать с нами. заходите к нам и самостоятельно все увидите.

9 spbprivate  
0
Сайт секс знакомств где вы сможете скачать http://spbprivate.ru/ - эротический журнал Private, что по настоящему реально и всё это очень даже так, думаете это не так? Можете попробовать лично и будет очень просто купить http://sexpiter.ru/ - проститутки петербург. Посещаемость портала самая лучшая!
PS: : московский сайт http://putanamsk.ru/ - проститутки москвы и найти еще http://spbprivate.ru/ - путаны Санкт-Петербурга что бы снять бесплатно.

8 mskprivaters  
0
Интернет ресурс где можно заказать http://mskprivate.ru/ - блядь для секса, что не мало важно и всё это очень даже так, думаете это не так? Зацените лично и попробуйте заказать самостоятельно http://sexpiter.ru/ - секс за деньги. Популярность секс портала офигенная!
И наконец : московский интим-сайт http://putanamsk.ru/ - элитные проститутки и найти еще http://spbprivate.ru/ - путаны Питера что бы купить безплатно.

7 spbgirls  
0
На сайте знакомств можно интим услуги путан и http://putanamsk.ru/intim_dosug/ - все проститутки питера, дешево заказать http://www.paradisecocktail.ru/spb_prostitutki/ - праститутки в Питере.
Для того что бы эти темы, которые сделали куни женщине и которые в вас заинтриговали твои желания, значит пришло время найти что бы перейти на сайт Петербурга - http://putanamsk.ru/intim_dosug/ что бы снять путану для минета!

6 Liloocopy  
0
Hey!! Ugrently need download the XRumer 7.5.31 Elite
Or maybe for payment. Anybody sell? I can pay with Western Union!..

Thanks you

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

 Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz